Promp og prakt

Dersom kultur er foredling, må bakdeler på fremskrittet ha gått familien Collet hus forbi. På eiendommen Kongsbakke har nemlig slekta siden 1934 frekventert utedassen i nødens stund. Stedet hvor man, før tolettpapirets myke inntreden, omgikk samfunnets kondisjonerte på de mest upassende måter side opp og side ned. Du vet. Kommunen vil nå fjerne bommen som tvinger turfolk å vandre omveier. Samtidig går familien rettens vei for å hindre mennesker å komme for nær duften av de fine rettan på den varmeste tiden av året. For vår del advarer vi familien mot hvilke farer som lurer på slike utsatte steder. Aner vi at retten pålegger familien septiktank, etter at bommen er hevet for godt?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *