Hva så egentlig Gilbert og Fosse?

Mads Gilbert og Erik Fosse oppholdt seg fjorten dager i Gaza mens krigen der pågikk. Legene blir brukt som sannhetsvitner om krigens gang. Men hva så egentlig legene under oppholdet? Beveget de seg i krigssonen utenfor sykehuset? Bopel? Neppe.

Etter eget utsagn gikk tiden med til å behandle noen hundre sårede mennesker; barn, kvinner og menn. Ut over det måtte jo deres «observasjoner» ha vært basert på utsagn fra andre part. Hvem var denne parten? Fatah er jo ute av Gaza. Altså kom det meste av informasjonen fra sårede og den ene av de krigførende parter. Gilbert støttet islams11.09.2001 Hvor objektiv kan man tenke seg at informasjonen fra Hamas via de to gamle palestinaaktivistene Gilbert og Fosse til verden var og er?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *