Tannlaust

Valgflesket har blitt seigar og seigar med åran. Som den utspytta politiske lesar kjenn t; køan blir lenger; egenandelan dyrar. Heilt upåverka av ideologi. Poletikken har tært hardt på visdomsjækslan. Ap, som aille de andre, har før lengst slitt ner kronan på verkan sine. Og må ta en Røkke før valget t hausten.

Femhundretusen kan sjå frem t flonka nye gebiss utpå nyåret…eller va d om et par tiår? T førti tusen per støkke. Ikkje bellig nei! Folkets tannhalsa reparert på statens regning med rotfylling uten bedøvelse. Den må nok pasientan betale sjøl. Aille monner dræg før å jevne ut tapan på pensjonsfondet. Pængsluket som i alle fall garanterer, at aille om nån tiår blir minstepensjonista, hehehe…. Altså om d i d heile tatt blir nokka igjen etter at spekulantan i i Norgesbanken har fått bonusan sine. Å då behøv vi ju ikkje engång teinner, ka? Ska vi tru dagens penjonista. Og d veit nok han Jens….

Ka farsken ska vi nu gje Ap t å tygge på…. Før nu gjeld d å borre etter andre teng enn berre olje og gass. Hører vi at d klaprer like tannlaust i gebissan t de andre partian?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *