Krf’s moralske abort

Siden 1978 har minst 450 tusen aborter funnet sted ved norske sykehus. Utviklingen er betegnet ikke bare som moralsk uklanderlig. Fri abort ansees som det norske folks store moralsk fremskritt på 1900-tallet.

Få forteller bedre eventyr til folket enn våre tillitsmenn før et valg. Uten å komme i stemmeskifte har også moralens vokter Krf begått det kunststykke å abortere seg selv fra moralen – eller var det omvendt? Og det uten å skamme seg det aller minste. Snarere tvert om; vi er beredt til å styre landet med hele dens abortlov inntakt. Hvilket partiet jo har begått i mange regjeringer og Storting. Burde man ikke heller oppnevnt seg til evig opposisjon, og talt det aller svakeste individs sak – det vil si livet?

Nei, nei også Krf måtte bøye seg for velgermakten. Politisk bevisstgjorte kvinner. Hva er vel en abort mot en taburett. Særlig den høyeste. Slik har også moralen frigjort seg til sengs med Krf; etablert, anerkjent og hyllet.

Og Gud er ennå ikke død….

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *