Høyhastighetstog

For å dekke miljøvern-retretten har SV vært i Tyskland. Der fant Partiet ut at høyhastighetstog er transport Folket trenger. Det vil nok ta adskillig lenger tid enn både opera og hovedflyplass. Men akkurat som islam bare trenger tusen år for å bli ledende i Verden, akkurat slik trenger SV litt ekstra tid på å komme over ti prosent oppslutning i Folket. Derfor det nye langstidsprosjekt. Selv om det neppe kommer opp til Bodø før islam.

De gamle togene kommer og står på de mest upassende tider på døgnet. Lån derfor øret til Jenny Klinge , Senterpartiets samferdselskvinne på Løvebakken, om din fremtid som togpassasjer. Derfra kom følgende brøl i Dagens Aftenposten: Folk rundt i landet trenger ikke frykte at det blir færre stoppesteder mellom de store stasjonene. Men ikke alle tog vil stoppe på alle stasjoner. Noen tog stopper på noen stasjoner, mens andre tog stopper på andre stasjoner (min uth.).

http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/politikk/article3107307.ece

Nei, sannelig om vi vet. Men skal vi tro noe, må det bli at når høyhastighetstogene kommer til Norge, så kommer de høyst sannsynlig til å stå fortere og oftere enn de andre.

Særlig om vi er så uheldig å være på stasjonen de stopper på….

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *