Gi gass, sier LO

LO bossen vil pumpe opp mer CO2 til atmosfæren. Mer trøkk på sokkelen for å få fart på Norge, sier Roar Flåthen til Aftenposten i dag. Uten å rødme. Mer forurensning og mindre arbeidsledighet. Selvsagt. Det gjelder å holde seg med fornøyde medlemmer. Hvis da ikke forbundene tar en Valla under nesen på sjefen sin. Det gjør nok de nok ikke.

Det er jo snart valg, noe man stadig blir minnet på. Kanskje var det akkurat det Jens visket i øret til Flåthen; nå må LO gå foran. Hele folket i arbeid! Mange arbeidsløse gjør velgerne sure, vet du. Og så ringte en av folkets menn til Aftenposten. Vel vitende om at vi selvsagt ikke vil ha mindre! Hva er vel ti grader global oppvarming om femti år mot fire år med mer rødgrønt vanstyre? Og om hundre år er likevel pensjonsfondet spekulert bort på børsen. Eller sløst bort i CO2 kvoter til ingen nytte.

Intet nytt under solen altså. Det kalles som kjent umoralsk når andre gjør det man selv har lyst til. For det er jo bare når Frp vil bruke mer olje og gass for å gi oss bedre helsevesen, skole og eldreomsorg at LO prater varmt om miljøvern og advarer mot verdens undergang og økonomiske katastrofer. Er noen i tvil om hva Jens og Kristin kommer til å meddele folket:

LØP og KJØP!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *