Overgrep mot unger

Før i tiden ble vi født. Enten man ville eller ikke. Nesten. Det fantes «kloke» koner og og menn og kjerringråd som tok vekk liv i ny og ne med livet som innsats. Men de fleste kom seg ut og fikk en mulighet. Født i skam, vel, vel, men det gikk over.

I 1976 fikk kvinnen kontrollen over livet. Skammen ble fjernet sammen med den ufødte. Omlag 15000 per år i godhetens og frigjøringens navn. Stakkars unge, det var jo det beste for meg! Eller var det deg? For samfunnet kanskje? Nåvel, vi er ikke helt sikre på hvem det gikk best eller verst ut over. Frihet, likhet og broderskap fikk et allment oppsving. Vedtatt av Stortinget, folkets overordne moralske vokter….

Men unger ble jo fortsatt født. Og de kunne jo ikke gå for lut og kaldt vatn med en nøkkel omkring halsen. Vi har da omsorg for avkommet vårt! Mange for små til å kunne gå og snakke, men hjemmet er ikke stedet å fostre opp unger i. Finansminister Halvorsen tok etter 2005 i bruk omlag 20 milliarder. Uten at det foreligger forskning som sier noe om langtidsvirkninger på barn i barnehager. Nå er det plass til alle barn i institusjoner. Vi stuer de inn i barnehager redigert av – Sosialistisk Venstreparti. Et parti tuftet på en ideologi som gikk dundrende fallitt på 1900-tallet.

Barnehagene er blitt en integrert del av utdanningssystemet, sier SV. Ja, hvor fort kan vi bli enda likere? Opplæringa har starta…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *