Maskeball på Stortinget

Stortingsrepresentanter på norsk venstreside møtte nylig opp i vår nasjonalforsamling med palestinaskjerf om halsen. Synlig støtte til Gaza og palestinerne under ledelse av terrororganisasjonen Hamas. Det grove overtrampet ble ignorert av en samlet norsk presse. Hvorfor? Vel, for det første snakker vi stort sett om et «norsk mediehus», med visse hederlige unntak av Aftenposten, som i årevis har fordømt Israel uten nevneverdige motforestillinger. Skulle pressen problematisert det dobbeltmoralske maskeballet, på den annen side, måtte man spurt hvorfor representantene ikke for lengst har iført seg tibetanske munkekapper. Eller ville kostymene ført til umiddelbart sammenbrudd i sterkt voksende handelsforbindelser – og menneskerettsforhandlinger – som Norge har ført med Kommunist-Kina siden 1990-tallet?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *