Tre nye Krekaer?

PST har arrestert tre innvandrere mistenkt for å planlegge terror. Alle har i årevis levd godt på det norske demokratiet med sine familier. Hvor de planla å drepe uskyldige nordmenn med hjemmelagde bomber er ikke kjent. Blir de kjent skyldige kan de ikke utvises. Da har Norge pådratt seg tre nye mullah Kreka-terrorister, som for åpent kamera kan true navngitte norske politikere på livet. Uten at myndighetene kan løfte en finger.

Denne type understøttede norsk-statsborger-eller med fast oppholdstillatelse-terrorister er vanskelig å verge seg mot. Men krig er krig. Ute dør norske soldater i kamp med de terrorens lederskap, al-Qaida. De mistenkte kommer fra land, der man har dødsstraff for slik virksomhet. De bør derfor sendes til sine hjemland om skyld bevises og pådømmes.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *