Palestinsk pris til Kåre Willoch

Palestinere brenner norsk flaggI Norge som Europa for øvrig, har nettopp ensidig kritikk av Israel etter hvert fremstått som hva det egentlig er; antisionisme; smutthull for å fornye generelt jødehat.

For å gjøre seg stuerene forsøker kritikerne å legitimere gryende antisemittisme som følge av sin ensidighet: man skal ha seg frabedt å bli slått i hartkorn med det historiske jødehatet fordi om man kritiserer Israel for hva som helst – uten de miste motforestillinger. For hvor er kritikken av palestinerne og dets lederskap Hamas og terrororganisasjonens bakspillere i nåtid og fremtid?

Hva om man problematiserte følgende: Hamas har nedfelt i sitt charter utslettelsen av den jødiske staten. Et flertall palestinere valgte Hama til å lede seg inn i fremtiden. Palestinerne flest slutter opp om Hamas sin målsetting.

Hvor fredelig fortoner fremtidig sameksistens seg mellom Israel og en palestinsk stat ledet av Hamas?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *