Willoch får antisemittisk pris

Kåre Willoch – daværende Yassir Arafat og nåværende terrororganisasjon Hamas sin varme støttespiller – mottar i neste uke palestinsk utmerkelse. Hederen gjelder Willochs mangeårige pro-palestinske virksomhet i norsk offentlighet, ifølge VG nett 02.06.11..

Mahmoud Abbas ord under overrekkelsen kan komme til å lyde slik: Kjære Kåre Willoch, du har i kraft av din nasjonale posisjon – særlig etter at en annen av våre støttespillere daværende leder i Flyktninghjelpen Raymond Johansen, nåværende partisekretær i AP, inviterte deg til rundereise i palestinske flyktningleirer – gjennom mange år som iherdig intisionist bidratt til å legitimere økende antisemittisme i Norge.

Vi tilfører for vår del: Willoch, du føyer deg pent inn i rekken av historiens førende eliter – forfattere, geistlighet, filosofer, adel og konger, toppolitikere og -byråkrater omfavnet av kvasivitenskap – som var og er selve drivkraften i det europeiske jødehatet, men som for skams skyld gikk under jorden de første årene etter 1945.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *