Antisemittismen lever på høyt nivå

Den som fordyper seg i antisemittismens grufulle historie finner fort ut at det var de intellektuelle elitene som førte an mot jødene. Et par tusen år åpenbarer seg nå på mikronivå i forskningsmiljøet Peace Research Institute Oslo (PRIO). Der forsøker fredsforskeren professor Ola Tunander med et sammensurium av insinuasjoner å beskylde Israel for å stå bak 22. juli. Løgnpropagandaen er nedtegnet i sin helhet i Nytt Norsk Tidsskrift. Tidsskriftet er beregnet på den øverste intellektuelle eliten i Norge.Tunanders artikkel peker tilbake på frontkjemperne i det som førte til industrielt massemord på jødene kjent som Holcaust.

Kan “professor” Tunander være påvirket av Adolf Hitler som fremholdt, at de store massene blir lettere ofre for en stor løgn enn for en liten?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *