Krig og fred – 9. april og 8. mai

NRK kritiserer politikerne berettiget for å sole seg i glansen av våre nye helter i Afghanistan. Har man funnet opp Veterandagen for å fortrenge frigjøringsdagen 8. mai 1945? Ja, det kan se slik ut. I alle fall sender ikke Folkekanalen i dag et eneste innslag om frigjøringen. Det må være politisk vedtatt i NRK og kretsen omkring. Akkurat som NRK saboterte krigsutbruddet i Norge 9. april for seerne.

For en tid siden forsøkte norske historiebokskrivere å fjerne 1. og 2. verdenskrig fra kartet i videregående skole. Ser vi NRKs politiske vedtak som en forlengelseav det mislykkede forsøket på å skjule Norges, Europas og verdens krigshistorie for oppvoksende slekter? Ennå merkeligere; samfunnstemmene, de som leder an eller leder oss an, har helt forstummet i saken…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *