Trond Ali Lindstad – totalitær medaljør

Muslimer tror ikke på det liberale demokrati, skrev Lindstad i Muslimsk manifest, Aftenposten 25.01. 2010. Lindstad må vite noe sikkert om dette. Han har jo arbeidet med å integrere muslimer i vårt samfunn i mange år. Han kjenner miljøet, menneskene og holdningene. Skal vi tro på det han sier?

Lindstad var medlem i ml-bevegelsen på 1970-tallet. Det er ikke levelig i vesteuropeiske demokratier styrt av USA og NATO, var sektens budskap. Sovjet-Unionen åndet ut mot den demokratiske mur. Kommunist-Kina begynte å flekke kapitalistiske tenner. Verdensrevolusjonen falt i grus. Lindstad fant trøst i Khomeinis teokratiske diktatur. Han har siden ført ordet for det islamske diktaturet og hyller Hamas. I løpet av årene utviklet han antisemittisme fordekt som streng antisionisme. Jødene kan han leve med, men ikke staten Israel…

Hvordan bedømme islam som totalitær?

Totalitære bevegelser skiller seg ut ved at de ville omvende. Kommunisme og nazisme hadde som mål å erobre hele verden. Fascismen i mindre grad selv om den sprang ut fra sosialismen. De var messiansk ekspansive og politisk. Menneskene skulle renses på veien mot tusenårsriket. Nådd dit ville man leve i rettferdig kollektivistisk fred og fordragelighet. Så også når det gjelder kalifatet. Men islamismen skiller seg ut fra kommunismen og nasjonalsosialismen. Islamister underkaster seg Gud hundre prosent. Samtidig oppkaster islamistiske ideologer seg til suverene fortolkere og dermed bærere av Guds vilje. Paradokset krystalliserer seg ut når terroristene trykker på utløserknappene. Det har blitt så mange av dem at det snart mangler jomfruer i paradiset.

Islams totalitet betraktes best – akkurat som kommunismen og nazismen – ved forsøket på å kontrollere menneskene på alle samfunnsområder innenfor politikk, økonomi, familieliv, lover, straff og alt annet som berører menneskelig aktivitet i hverdagslivet. Religionen krever kollektiv underkastelse styrt av Gud, men utøvd og kontrollert av mennesker (gir nærlys på dagens Profetens Ummah). Ideologi som førte til at sosialismen utviklet seg til totalitær ragnarokk. Finslipt av regimer som ble de største massemordere verden har sett. I dette lyset blottstiller muslimen Trond Ali Lindstad sine holdninger. Han tror fortsatt på grundig avslørte totalitære og autoritære samfunnssystemer som han gjorde på 1970-tallet. I dag kjemper millioner muslimer mot islamske regimer som har undertrykket dem i mange tiår. Men som en annen Ali står Lindstad fortsatt på torget til knes i blod med hauger av lik bak seg, slår ut med armene og spør med et smil:

Hvilken arabisk vår?

Trond Ali Lindstad har i mer enn førti år forgudet politiske systemer vi i vestlige demokratier har avskydd. Vi tror derfor Lindstad tar feil når han hevder, at muslimer ikke tror på det liberale demokratiet. Lindstad synes heller å legitimere utsagnet med en liten gruppe kriminelle i Bhattis og Ummahens omgangskrets. Sikker er vi på at Lindstad aldri kommer seg ut av fantasier han havnet i på 1970-tallet. Jødene truer verden; CIA og Israel kjente til 11.09. på forhånd; iranske straffemetoder er bra; tildekkede kvinner ennå bedre.

Alle som vil kjenner Lindstads politiske tilhørighet. I denne sammenheng blir det særlig gåtefullt at totalitære holdninger ble innstilt og akseptert verdig til Kongens fortjenestemedalje i sølv. Hvem styrte det antidemokratiske showet i bakgrunnen?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *