0

Moral i fritt fall

Religiøs forbitrelse brer seg i og utenfor redaksjonene. NRK TV forbyr programledere å bære kors på jobben. Selv bitte små halsgropkors må vekk. Slike fordommer fører nemlig til sterkt ubehag; en draculisk kisteløs fortvilelse. Moralen er i fritt fall. Hos hvem vites ikke sikkert. Sosialister, hedninger og fritenkere står sterkt i Human-Etisk Forbund. En sekt på størrelse med Rødt som sammen med grupper innenfor islamske miljøer, har arbeidet intenst i årevis for å fjerne kristendommen fra vårt offentlige rom.

Vel, et sted skal man jo begynne. Det vil si fortsette. Alle religioner er like gyldige. Det står i lærebøkene. Vår humanistiske arv er stort sett revet ned fra veggene i skoler og barnehager. Slik vederstyggelighet påført barn og ungdom er i strid med menneskerettighetene, sa Strasbourg. Man framstilte det norske folk nærmest i moralsk forfall siden reformasjonen. Salmevers og andakt i klasserom? Grøss og fordervelse! Slikt må jo føre oss rakt ned i fortapelsen!

NRK og TV radio spiller daglig melodier tekstet med navn som Gud og Jesus. Korsene strømmer mot oss gjennom eter og teveruter i form og innhold! Gudstjenester og andakter hver morgen og søndager. Jula banker på dørene så det høres. Snart ringer jula ut i stedet for inn. Og kravet om at NRK må fjerne alle religiøse symboler fra sine sendinger.

Når blir det norske flagg forbudt på 17. mai?

This entry was posted in Humanisme and tagged , . Bookmark the permalink.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *