ØP og ulovligheter

Fjordbyvisjonen skulle åpne byen mot sjøen. Framtidsutsiktene havnet på sotteseng med utbygging på Torstrand og Sanden/Batteristrand-området. Hva som skjer med indrefileeten mellom Sanden og Skottebrygga ligger i framtiden. En pekepinn er nevnt. Den viser mot at investorer og svake politikere har trumfet visjonen så langt…

Avisa etterlyser med rette FrPs saklighet når det gjelder påstander om kommunal ukultur. Derfor er det, mildt sagt, underlig at ØP tar parti for ulovligheter i regi av invstorerer i videre utbygging av byen. Kan det være at årelang påstått ukultur har smittet over på redaksjonen “for å få fart på sakene”…?

Utbygging av Grandkvartalet vil forskjønne uten en gjøunge i sin midte. ØPs omgåelse av lover og politiske vedtak må nødvendigvis låse redaksjonen ved neste korsvei. Den kommer ganske sikkert mellom Sanden og Skottebrygga. Det er jo der de største pengene er å hente…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *