SVs dobbelmoral

SV opptrer i økende grad som folkets røst. Partiets ny-sosialisme skal bre seg utover Norge, Europa og resten av verden bare SV får makt etter høstens valg.

Da SV oppdaget at man spiste appelsiner fra Israel under landsmøtet i Kristiansand, beordret partiet hotellet å skifte ut frukten. Vi har jo, sa partisekretæren, i lang tid oppfordret til forbrukerboikott mot okkupasjonsmakten.

Erfaringsmessig må vi anta at mye tekstiler, inventar og teknisk utstyr på hotellet var produsert i Kina, diktaturet som i perioden 1949-1987 avlivet om lag 35 millioner egen innbyggere uten protester fra norsk venstreside. Det skulle heller ikke forundre om mange klesdrakter på landsmøtets deltakere var sydd i landet som siden 1956 også har okkupert Tibet med SV listende på tå i bakgatene. At verdens største ettpartistat er i ferd med å bli Norges største handelspartner, finner man åpenbart bekvemt. Og at Kina er den stat i verden som henretter flest fanger.

Store sosialistiske eksperimenter på 1900-tallet viste at makt forderver menneskene, og absolutt makt forderver dem absolutt. SVs manglende engasjement for menneskerettigheter i disse sammenhengene åpenbarer den absolutte dobbeltmoral.

Det har vi så det holder for mange år fremover i den sittende regjering.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *