THE LOST WORLD – spekulativ råskap for barn.

100 minutter dampende angst og vold. Små dinosaurer dreper. Bekken farges rød av blodet fra det døende mennesket. Store dinosaurer river en menneskekropp i filler mellom seg. En flokk djevelsk utseende dyr dreper en flokk løpende, livredde mennesker midt ute på en eng. Avspist menneskearm på et ratt. Flatklemte mennesker under trampende forhistoriske føtter. Dinosaur gulper i seg husets kjeledegge. Lenken og hundehuset henger på utsiden av en grufull kjeft. Skapt i Hollywood, godkjent av Stortinget, effektuert av norske kinosjefer. Formål: Tjene mest mulig penger. Virkninger: Sosialisering i Redsel? Gru? Avstumpethet? Reaksjoner fra ansvarlig samfunnshold: Ingen. Reaksjoner fra overarbeidede foreldre: Ingen. Aldersgrense: 11 år.

Who lost who?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *