Valla løy og truet

LO leder Liv Gerd Valla var et splitt og hersk menneske også som justisminister, sa daværende statssekretær og nåværende advokat Berit Reiss-Andersen til Aftenposten og NRK. Da Reiss-Andersen sa opp stillingen som følge av Vallas autoritære lederstil, grep Valla til trusler og løgner.

I NRK Dagsnytt morgen i dag sto også en annen av Vallas statssekretærer frem: Jeg sa opp stillingen ene og alene på grunn av justisminister Vallas umulige lederstil, uttalte Øystein Mæland. Under Valla slutte også politisk rådgiver Øyvind Slåke.

Mektige forbundsledere tviler på sjefens lederstil. Det gjør imidlertid ikke kulturminister Trond Giske. Spørsmålet er om ikke nettverksbygger Giske har valgt gal maktbase for fremtiden.

LO skal i tiden fremover bedrive kampanje mot mobbing arbeidsplassen. Sjelden har eksemplets makt – og avmakt – kommet bedre til sin rett…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *