Mistilpasset

Mulla Krekar trives dårlig i Norge. Fra stuen sin bedriver han derfor hellig krig per internet mot Vesten. Slik er det all grunn til å spørre hvorfor Krekar fortsatt orker å bo i Norge. Han lengter åpenbart til likesinnede. Kulturer hvor han kan berike sine omgivelser med hat mot USA og Vesten for egen regning og risiko. Med en Kalasjnikov mellom tennene.

Borte bra, men hjemme best, ikke sant?

Man skulle tro at Gud hadde ordnet saken for lenge siden. I hans fravær setter vi nå vår lit til Høyesterett. Måtte selve rettferdigheten endelig forbarmer seg over den stakkars mullaen og familien hans. Islamske stater tar vel i mot frontkjempere av Krekars format med åpne armer, eller?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *