Mye vold i vente

Olmert og Abbas er enige om å prøve å forhandle frem en palestinsk stat. Det betyr mere vold. Ekstra mye vold. Den starter med selvmordsbombere og drap på sivile israelere. Så rykker israelerne inn i Gaza og på Vestbredden. Sivile palestinere drepes. Alltid sivile. Døde palestinske barn blir vist på NRK-Dagsrevyen. Voldspiralen snurrer. Fordømmelser flommer i norske aviser. Selvsagt får israelerne og Bush skylden. Israel ønsker ikke fred, og USA truer stadig verdensfreden. Islam er snill. Muslimer vil oss alle bare vel. Spiralen snurrer. Antisemittisme kamuflert som antisionisme kamuflert som legitim kritikk av Israel. Vold mot jøder over hele verden øker. Flere trekker litt ekstra på skuldrene. Jaha, og hva så. Kanskje får jødene bare hva de fortjener. Støtt Hamas!, boikott Israel, brøler SV på Løvebakken.

Bingo!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *