Hvitsnippsosialisme

Løp og kjøp! Rå populisme var partiets varemerke også i årene før valget. Da het det Løp ikke å kjøp! Bedre offentlig omsorg på alle områder, produser mindre, bruk mindre, reis mindre, kjør mindre bil, sykle til jobben, gå heller, senk romtemperaturen, bruk lusekofte, vekk med USA, EU og NATO..

Norge vårt Norge! Blendahvitt. En ny norsk sosialisme skulle redde verden, lød budskapet i rødt fra partiformannen. Men hva skjedde? Kampflyene ble amerikansk. NATO er vår trøst om Russland skulle gå av hengslene. Afgahnistan skal trappes opp. USA vår nærmeste allierte om alt annet skulle gå galt. CO2 utslippene i Norge øker. Miljøet forverres. Olje og gass vil strømme opp av havet fra Vesterålen og til Nordpolen om ikke lenge. Integreringen i EU fortsetter med uforminsket styrke. Erik Solheim handler utslippskvoter for å redde partiets ansikt og resten av verden…

Finanskrisen skulle gi regjeringen opptur på folkebørsen. Velgerne lot seg ikke imponere. Hvem som helst kunne jo oljet norske banker og fallert industri. Og reddet halve Afrika, Kommunist-Kina og Latinamerika fra miljøkatastrofer med noen oljefat iskreppa…

Snart er det plass til alle barn i institusjoner. Abort, p-piller og angrepiller sørge for at pågangen ikke blir for kostnadskrevende i fremtiden. Våre kommende konsumenter. Men ikke våre gamle. Veldig mange går for lut og kaldt vatn med stø kurs for den siste hvile. Brukt og kastet. Deler av Norge henger og slenger på sosialismens hengsler. Bare SV sjøl har ikke skjønt det…

…og keiserens mest gullskimrende klær – oljefondets kunstige verdier som skal befri fremtidens overforbrukssamfunn fra fattigdom – når faller de av for godt…

Hvitsnippsosialisme, hva annet?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *