Smil med Ap

Jeg er sikker på at Gud ikke skapte vannet til å drikkes, for da hadde han ikke helt så mye salt i havene. Åpenbaringen kan ha kommet til en skibbrudden, hva vet vi. Men i alle fall har Ap i fare for å havarere til høsten, vedtatt at tannhelsefeltet skal bli et offentlig ansvar på lik linje med det øvrige helsevesenet. Sett i lys av økende helsekøer, foreldet eldreomsorg, elendige veier, tog som står og økende coto-utslipp gleder vi oss ikke til tanntrekking og rotfylling uten bedøvelse. Om vi blir så gamle. Partiet har jo også programfestet gratis tannhelsekontroll til eldre over 75. Bare et par tre år til gjennomsnittlig levealder. Da det meste går på flytende og intravenøst for de fleste.

Så kom ikke ikke her å si at Ap ikke vet hva de gjør!

Akk ja, erkjennelsens vei kan være lang og kronglete. Det har stortingsrepresentant Sonja Mandt Bartholdsen (Ap) erfart. Hør bare; i sin lokalavis Østlands-Posten konstaterte hun 25.april 2009 (utsagnet er historisk og må tidfestes nøyaktig av forskningsmessige grunner) ikke bare at det altfor lenge vært et kunstig skille mellom tennene og resten av kroppen i det norske helsevesenet. Nå har Arbeiderpartiet, skrev hun, klart slått fast at tennene også er en del av kroppen.

Nei, ikke vet vi mye om verken søtmat og saltmat og tenner og tull. Men Gud skapte nok tennene slik at vi skulle spise med de. Ellers hadde han neppe stappet så mye mat i kjeften på oss. Uansett er valget ikke langt unna når kandidatene igjen hilser på oss fra andre siden av gate. Nå kan vi også koste på oss et smil, skal vi tro Aps Mandt Bartholsen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *