SVs melketenner

Arbeiderpartiet lover folket nye tenner til høsten. Visst skjønner vi at partiet har det vondt med Karius og Baktus som banker og slår på partiets røtter. For i SV, Norges største miljøbløff, gror det ut nye melketenner etter hvert som de gamle råtner bort. Søtsakene tar liksom aldri slutt:

Nei til EU, nei til NATO, boikott Israel og fordøm USA. Heia Hamas og til overs for den gamle sosialistdiktatoren Mugabe, se det har Erik Solheim. -Og et fremtidig forsvars-og sikkerhetssamarbeide med Russland er åpenbart kommet for å bli i partiprogrammet. Visste du ikke det, kanskje?

Nei, hva skulle jeg si? Jo, smil til partiene som lover deg mest, og du våkner uten tenner i trygg forvissning om at de rødgrønne spanderer gebiss billig fra Kina. Kommunistene blir snart vår største handelspartner. Sjeler vi til kinesernes nyimperialisme i Afrika, bør alle følge med på fremtidige avstemninger i FN. Kineserne er ikke kjent for å fare pent med unnaluring….

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *