For dumt, Høyre!

Høyres stjerneskudd suser mot høstens valgkamparena. Det gjelder å funkle før man slukner. Ingen forsøk på å få partiet til å lyse opp den brede vei mot taburetten må være uprøvd. Derfor skal norsk skole skinne fra første klasse av – om bare partiet får lov til å dele ut medaljer de neste fire årene. Ikke til de beste, men festet til brystet på de flinkeste elevene.

Altså minst lykke for de fleste; mest for de få.

Hvor lykkelige Høres representanter er vites ikke. Ganske ulykkelige, skal vi tro barometrene. Vi tillater oss derfor å sitere en anonym, som trøster med at heller lykkelig av dumhet, enn klok av skade. Måtte stjerneskuddene dale ned i skjul. Det vil åpenbartgjøre norsk skole minst vondt i kommende stortingsperiode.

Høyre derimot….

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *