Livredde for Frp?

Selvsagt er ikke bare rødgrønt redd for et Frp i posisjon. Det er de andre partiene også. I årevis har vekslende regimer og etablerte politiker med lang pensjonstid på Tinget sørget for fete pensjoner til seg selv, sulteforet minstepensjonistene, opprettholdt sykehuskøene, dopet ned eldreomsorgen, holdt handikappede utenfor arbeidslivet, jevnet skolen med jorden, neglisjert jernbanen og annen offentlig transport, latt veinettet og offentlige bygninger forfalle og tatt lite og ingen hensyn til hva folk flest mener om innvandringen.

Dette er områder Frp har sagt at de vil gjøre endringer til det bedre. Partiet i posisjon har en søkkrik pengekasse til rådighet. Fra denne kan man hente nødvendige midler til å gjøre folks hverdag bedre. Akkurat det vet gjengangerne i sidrumpet norsk vadmelpolitikk.

Klart man er redd for å bli tatt med buksene nede etter høstens valg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *