Frp koden – igjen

Frp – folkets verste fiende – har lagt æventyret fra Soria Moria i aske. Frp er største parti i Finnmark. Et fylke med dårlig råd, få velgere, elendig næringsliv, ødelagt fiskeindustri, upålitelige russere på alle kanter og langt, langt fra intellektuelt politisk tomprat i slottshallene på Løvebakken.

Finnmark; ideelt for partier med rødglødende sans for å skaffe folk et rimelig utkomme. Det må jo svi brennhett i rødgrønne skosåler. Askeladden som snublet i skreppa og gikk på rattata i kongeriket etter fire år på vandring. Hvor ble visjonen til Thorvald Stoltenberg av? Nordområdesatsingen som skulle gi finnmarkingene et knippe villige prinsesser? Hva førte Gahr Støres evindelige tomprat om utviklingen i nord til? Og en rappkjeftet fiskeriminister?

Nå foreligger resultatet. I mange tiår har skiftende regimer sviktet Finnmark. Mest i regi av Ap. Nord-Norge vil ha olje og gass som bobler i milliarder under havbunnen. Men da må Ap først kvitte seg med Sp og SV.

Martin Kolberg har ennå ikke sett skriften på veggen. Nå er det for seint, Kolberg. Løser koden resten av Nord-Norge i september? Svært sannsynlig. Godt valg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *