SV på hæla

SV har vært på hæla siden valget for fire år siden. Særlig har miljøpolitikken gitt faretruende brystverk. Nå griper panikk og politisk pillemisbruk om seg i partiet.

Manglende oppfølging og hjelp til lekser er viktigste årsaker til at mange elever har problemer i skolen, skriver Inga Marte Thorkildsen, Lars Egeland og Heidi Runningen, hhv 1.-3.-stortingskandidat i Vestfold SV, i dagens Østlands-Posten, Larvik. Trekløveret vil spandere omlag 1,7 milliarder på å forbedre SFO.

Selvsagt vil man innføre makspris. For å heve kvaliteten vil de ha krav til pedagogisk ledelse, og hvem som kan gi skolebarna leksehjelp! Slik skal SFO bli billigere og bedre.

Selvsagt har SV problemer med balansen.  Like selvsagt kan partiet ikke vise til hvor kvalifisert personell skal hentes fra. Fra før av har vi jo et katastrofalt underskudd på lærere i grunnskolen. Det fins altså ikke fagutdannede lærere til å ta seg av SFO-ungene. Noe som betyr at ufaglært arbeidskraft må ta jobben. SFO som oppbevaringsplass for unger fortsetter med uforminsket styrke – med økende faglig kvalitetsforringelse som resultat.

Forresten; hva skal foreldrene bruke pengene de sparer på SV flesket til? Øke forbruket? Jaaa, vil nok finansministeren stemme i. Skal vi tippe at SV går på ryggen i september?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *