SV – SFO fremfor eldreomsorg

SV vil prioritere SFO med 1,7 milliarder reformkroner. Partiet – med Ap og Sp i ryggen – skryter av å ha bygget 60000 nye barnehageplasser siden 2005. Kommer vi til fortsatt makt, skriver Vestfold SV i et leserbrev i Østlands-Posten i dag, så står skolefritidsordningen for tur.

Når er det eldreomsorgens tur, SV?

En nattevakt passer 153 – ett hundre og femtitre – pasienter på Bråset bolig og omsorgsenter. Omsorgssvikt, sier den ansatte sykepleier. Mange har sikkert blogget «nyheten» i dag. Flere bør fortsette med det langt utover valget i september. For det er ingen nyhet at mange eldre mishandles i offentlige institusjoner. Eldreomsorgen har vært, er og ser ut til å forbli ei nasjonal skam for norske politikere under skiftende regimer.

Når Bjarne Håkon Hanssen erkjenner dette, opplyser Ap-ministeren oss samtidig at partiet ikke har tatt ansvar. Verken i denne perioden eller tidligere. Slik viser ikke Hanssen ryggrad som mange kanskje vil oppfatte erkjennelsen, men solid mangel på sådan.

Gå av!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *