Ap sekretæren svikter Enga

Sportslig sjef i Vålerenga Raymond Johansen trekker seg med umiddelbar virkning. Stillingen som partisekretær i Ap er arbeidsmessig uforenlig med jobben i klubben, opplyste NRK Dagsrevyen i kveld. Pussig ettersom Johansen jo greide jobben mens han var sjef for Flyktningehjelpen, og etterpå fartet verden rundt som statssekretær i UD.

Nå sitter han til daglig på partikontoret på Youngstorvet. Derfra fordømmer partisekretæren jevn og trutt høytlønte ledere i næringslivet og ellers.

Johansen var med og ansatte manager Martin Andresen. Slik var han medansvarlig for Andresen sin lønnspakke. Andresen ser ut til å være på vei ut av klubben. Kan det være at Ap-mannen – midt i valgkampen – forlater det synkende skip Vålerenga, fordi han er redd for å bli involvert i timillionersavt(skand)alen med Martin Andresen som han selv var med på å etablere?

Jo, det virker sannsynlig. Helga Pedersen får være nok….

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *