SV straffer Israel

Neida, sier SV leder Kristin Halvorsen. Jeg kaster bare det israelske selskapet Elbit ut av Oljefondet etter råd fra fondets etikkråd, sier finansminister Kristin Halvorsen. Elbit har levert lytteutstyr til Muren; den har så og si helt stoppet islamske selvmordsbombere fra å drepe jødiske unger på gater, i kafeer, på supermarkeder og busser.

Selvsagt er Muren fordømt av Haagdomstolen.

Får Kommunist-Kina (KK) det til å ringe bjeller i Oljefondets etikkråd? Du vet ettpartistaten der tortur, henrettelser og vilkårlige dommer florerer, i følge Amnesty. Og ikke bare det. Oljefondet investerer ikke bare milliarder tilfeldig i et diktatur, der menneskerettighetene brytes på det groveste daglig. Nei, Norges økonomiske pensjonsfremtid brukes til å vinne ut olje- og kull hos miljøverstingen KK. Men det er kanskje Erik Solheim like ukjent med som han var med oljesandprosjektet på Madagaskar?

Oljefondet hadde investert 94 millioner i meieriselskapet China Mengniu Diairy Company som forgiftet kinesiske småbarn med stoffet melamin. Men trakk fondet seg ut av denne drepende virksomheten? Ikke det vi har hørt om….

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *