NRK på sitt verste

Scene 1: Ap har ringt NRK som stiller opp på et sykehjem. Der befinner tilfeldigvis statsminister Stoltenberg seg. Vi skal bygge nye sykehjem for 24 milliarder innen 2015, forteller han seerne. Hvorfor han har latt gamle syke dope ned på sykehjem i denne perioden mens SV fikk bygge institusjoner til friske barn for 22 milliarder, nei det sa han ikke noe om. NRK spurte heller ikke….

Scene 2: NRK befinner seg tilfeldigvis sammen med samferdselsminister Navarseter i et helikopter over en rasutsatt vei i en fjord vestpå. Nå skal menneskene omsider sikres på veiene der, er budskapet. Hvorfor lite og ingen ting er gjort tidligere glemte NRK å spørre om….

Scene 3: NRK analyserer norsk utenrikspolitikk dersom Frp skulle komme til makten. Konklusjoner: 1) FN ville bli svekket økonomisk. Flere norske døde soldater i Afghanistan akkurat som Nederland, et annet NATO-land, har mistet 16 soldater i sør. 2) Støtte til at Israel for at folket skal kunne leve uten trussel om utslettelse ville skape reaksjoner fra andre land. At fordømmelsen i så fall ville komme fra land i Den arabiske liga – som ved flere tilfeller har forsøkt å jevne Israel med sanden, og som støtter Hamas i terrororganisasjonens uttalte forehavende – nei sånt snakk bryr NRK seg ikke om å problematisere; la folket forbli uopplyst. 3) Norske oljepenger ville komme til å blomstre i internasjonal våpenindustri inklusive atomvåpen.

Budskapet til folket: Norge som verdens fredsmeglende samvittighet ville opphøre, ja, selve verdensfreden kunne nesten komme i fare, fikk man inntrykk av fra personer i FN og andre ukjente med imponerende CV….

Sjelden har vi sett halen logre så mye med hunden i NRK Folkekanelen! Hva blir neste?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *