Rødt – forkvaklet ideologi

Man kunne humret ironisk over Rødt når promillepartiet advarer mot et samfunn styrt med innflytelse fra partier til høyre for sentrum. Om det ikke hadde vært for partiets ideologiske grunn, bakgrunn og avgrunn. For eksempel strekker Frp seg tilbake til Anders Langes kamp for mindre skatt og avgifter. Rødts aner ble født ble i blodet fra noen hundre tusen kulaker som Lenin som en begynnelse slaktet ned like etter revolusjonen i 1917.

Kommunismen i Sovjetunionen, bestialsk utslag av Marx’ sosialisme, kom i følge FNs Human Development Report,2002, og Death by Government, Rudolph Rummel, 1994, til å legge omlag 60 millioner egne innbyggere under torva. Metoder var massehenrettelser, nakkskudd og sult. Glimrende forklart i Simon Sebag Montefiores biografi STALIN, 2003.

Da Stalin og Mao ble uvenner, flyktet dyprøde nordmenn inn i armkroken til en annen bestialsk kommunist. Mao, AKP mls modell for det fremtidige Norge, hadde lært av Stalin. Han ekspederte omlag 40 millioner sambygdinger til de evige rismarker mens han levde. Oppsummert som ovenfor i FNs eget organog Rummel. Fordypet i biografien MAO, Den ukjente historien, Jon Halliday, 2005.

Rødt har siden Kråkerøytalen svingt rundt 1 prosent velgeroppslutning. Kan Folket tale tydligere til en forkvaklet ideologi?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *