Arne Scheie – skrik, skrål og statistikk

Når skal NRK pensjonere denne «sportsreporteren»? Først fikk han ødelagt landskampene i fotball. Og tippekamper fra England. Men hvor mange TV-sendte hoppkonkurranser skal Scheie fortsatt få lov til å støysende seerne? Mannen er entusiast og sikkert en hyggelig og velmenende fyr. Men hvem klarer å fordøye hoppernes prestasjoner de siste ti årene fra de slipper seg fra bommen til lengde og stil kommer opp på tavla? For ikke å snakke om uendelige gjentakelser om Wirkola og Engan og navn vi har glemt for lenge siden som vant hoppuka hvor mange ganger for flere tiår tilbake; uendelige bakkerekorder mens vi for gud vet hvor mange ganger de steg opp og ned fra pallen; eller falt i det avgjørende hoppet?

Seerne vil jo konsentrere seg om hopperne og hoppene her og nå! Der og da! Nyte stil og dristighet!! Espen Bredsens saklige kommentarer. Men håpløst når Scheie skriker og skråler øredøvende statistikk så det lukter mugg ut fra apparatet! Skrur ned lyden. Bredesen blir nesten lydløs sammen med folkehavet på sletta. Mulig at noen kan gjøre opptak, slik at Scheie kan høre seg selv?

Kan man anmode NRK om å sende Arne Scheie på kurs hos kollegaer innenfor langrenn og skiskyting? Ren nytelse! Eller er det for sent? Sannsynligvis. Begynt å grue meg til OL.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *