Nasjonal skam!

Det Nasjonale Aldershjem for Sjømenn i Stavern må redusere ombyggingen av sykehjemsplasser fra nitten til tolv. Årsak; Staten – altså vår rødgrønne regjering – vil ikke bidra med penger. De går heller med til å sponse maritim spesialrådgiver ved ambassaden i Washington. Rederne tjener visstnok for lite penger ute i den store verden….

Skammen blir særlig framtredende i lys av at Regjeringen lokker søkkrike redere velkommen tilbake til hjemlandet med 0-skatt som rammebetingelse. Burde ikke statsminister Jens Stoltenberg og næringsminister Trond Giske heller enn å klø Kjell Inge Røkke, Kristian Siem og John Fredriksen på ryggen invitere milliardærene med til pleietrengende sjømenn i Stavern? Ikke noe framtidig kapital enn si taburetter å hente der kanskje?

Å nei, vi må nok vente til det nærmer seg valg igjen. Da fylles på nytt sykehjemmene i Norge opp av politikere med tårer i øyekrokene og sekker fulle av falske millioner.

Og rederne? Vi kjenner ennå eimen fra Nortraship rive i nesen…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *