Mohyeldeen Mohammad – en oppsummering

Onsdag 3.ds. publiserer Dagbladet Muhammed-tegninger som muslimer i Norge finner svært sårende. 6. ds. rykker SV-politiker i Larvik Hiam Alchirout ut i ØP: Med sitt kjennskap til muslimske miljøer advares vi om at det ligger voldsom sprengkraft i tegningen.

12. ds. lar Mohyeldeen Mohammad oss vite gjennom ØP om at han er talsmann for en demonstrasjon mot ytringsfriheten i Norge. Markeringen gjelder også det generelle korstoget den norske regjering og norske medier fører mot den muslimske verden, sier han. Hiam Alchirout uttrykker til ØP samme dag at hun ikke har noen klar oppfatning av problemstillingen (med tanke på SVs velgeroppslutning står hun kanskje med en fot i hver leir; min komm.). Ikke overraskende når man vet at SV ønsker optimal innvandring til Norge.

13.ds. protesterer 3000 sinte muslimer mot vår rett til å tenke høyt om hva vi vil i det offentlige rom. For å understreke trusselen advarer Mohammad med et mulig 1109 i Norge. Masse folk og en fin markering. Mer vil han ikke si til ØP samme dag fordi, sitat: ”Vi har fått munnkurv og skal heller komme med en felles uttalelse senere.”. Det tyder på at Mohammad som organiserer forsøket på å kneble ytringsfriheten, er styrt av muslimer høyere oppe – her hjemme eller utenfra.

Samme dag sier den profilerte Larviks-muslimen François El-Safadi til ØP, sitat: ”Han forstår reaksjonen til Mohammad og andre som var med på dagens markering.” Og fortsetter, sitat: ”Jeg vil gratulere Mohyeldeen med en vellykket protest.”. Men da trusselen om et norsk 1109, og dødsstraff for homofile eksploderer i mediene, kommer El-Safadi på bedre tanker i ØP noen dager senere: ”Han har hatt noen uheldige uttalelser (…), og ”Dersom man ikke har noe godt å si, bør man ti stille.”, ØP 17.ds.. Mohammad framstilles som en ålreit fyr.

Journalister fra Dagbladet anmelder Mohammad for drapstrusler, melder ØP den 18.ds..

Uvitenhet skaper lett frykt og fordommer, skiver Trond Engstrøm i en kommentar i ØP 19ds., og anbefaler å etablere grupper sammen med muslimer. Han framhever El-Safadis eksemplariske innsats for barn og unge i Larvik. Sikkert en utmerket muslim, men blant de 34 (muslimene?) på bildet over kommentaren ser vi ingen etniske nordmenn – og ikke ei eneste jente. Et eksempel på hvordan undertrykkelse av kvinner i muslimske miljøer øves opp fra barnsben av?

Filmer dere her, sier en eldre muslimsk kulturrelativist utenfor moskeen i Larvik til ØP 20.ds., så anmelder vi dere. Mohammad er en snill gutt, fortsetter mannen, han mener jo bare å drepe homofile i muslimske land der lovene tillater slikt. Ikke i Norge. Et grotesk eksempel på fravær av allmenngyldig etisk tenkning og praksis blant muslimer i Norge (ikke bare Mohammad) – og i muslimske land der lover i ly av Koranen opprettholder slik praksis. Hvem føler behov for å la seg integrere i miljøer infisert med en slik karakter?

Tom Kenneth Haraldsen og Kaleb Ayoub sier til ØP 22.ds. at Mohyeldeen er en helt vanlig muslim. Vi håper ikke det stemmer. Lars Gule antok i ØP 17.ds., satt i sammenheng med Mohammads antidemokratiske utsagn, at han der studerer Wahhabisme. En ekstrem islamforståelse Gule karakteriserer som islamofascistisk. Mohammad er nå returnert til Saudi-Arabia. Blir den unge muslimen snillere når han vender hjem på nytt?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *