Veldedighet for terrorister

Norske soldater kjemper i en krig mot utbredelse av ekstrem religiøs og politisk islamisme. Lokal, regional og global jihad analyseres i boka Islamsk terrorisme, Bjørn Erik Rasch (red.), Abstrakt forlag, 2005. I perspektivet en totalitær fremtid tilbake til middelalderen; langt verre enn 1900-tallets kommunisme slik sosialismen utviklet seg. Hvorfor tar så norske myndigheter med silkehansker på islamske terrorister?

NATO kjemper på oppdrag fra FN i Afghanistan. Et faktum som sitter langt inne hos PRIO-direktør Kristian Harpviken og norsk venstreside med avleggere dypt i institusjoner som motarbeider NATO og USA. Nylig kom flere norske soldater hjem i likposer. Andre NATO-land har adskillig flere falne. Samtidig får terrorister fritt leide inn i Norge, Aftenposten 15.ds.. Hovedårsaken skal være, i følge Utlendingsnemnda (UNE), at innvandrende terrorister er truet på livet av rivaliserende terrororganisasjoner. Retur kan således medføre at terroristene blir drept av terrorister de flyktet fra. Hjemsendelse strider derfor mot menneskerettighetene, sier UNE og sentrale politikere til Aftenposten. Uansett, oppfatter vi det, hvor mange uskyldige de har bidratt til å ta livet av. For å oppnå asyl anstrenger terroristene seg for å legge frem bevis for at de tilhører en terrororganisasjon. Ja, man sogar lyver på seg terrorhandlinger for å slippe inn i landet! I de siste par årene har sju talibanere, NATOS hovedmotstandere i Afghanistan, fått asyl i Norge!

Hva byr fremtiden på? Jo, islamske terrorister frykter altså døden uansett hvor mange jomfruer som venter på dem i Paradis. Etter hvert som Taliban, Al Qaida og andre terrororganisasjoner taper i og utenfor Afghanistan, kan man bare knakke på døra til alles mor Norge. Vi blir tilsynelatende aldri fargerike nok. Nye mullah Krekaer strømmer på. Her kan motstandere av demokrati og vestlig kultur i ro og mak planlegge mer terror overvåket av et underbemannet PST og blåøyd politisk veldedighet. True det norske samfunnet for åpent kamera upassende iført dress og slips. Globalt kalifat om det så tar tusen år. Intet mindre. Frykt er terrorens viktigste våpen. Når smeller det på en t-banestasjon i Oslo sentrum? Norsk toppolitiker fiskes opp fra ei grøft med strupen skåret over eller ei kule i nakken?

Utenriksminister Gahr Støre taler passende gråtkvalt over norske falne soldater. I lys av vår sikkerhet burde han også legge ut om hvor store terroristkvoter myndighetene tenker seg Norge skal motta i tiden framover. For vi må være forberedt på å leve med ekstremisme og terrorisme, sa utenriksministeren til Aftenposten. Det betyr vedvarende krigstilstand, om vi forstår han rett. Kanskje på tide å innføre hardere virkemidler mot asylsøkende gråtkvalte terrorister?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *