Visepresident Akhtar Chaudhry (SV) blokadebryter

– Jeg setter stor pris på tilliten som SVs stortingsgruppe viser meg, og går til oppgaven med stolthet og ydmykhet. Min rolle blir å profilere SVs politikk på en best mulig måte og samtidig representere både Stortinget og landet utad med verdighet, sa Akhtar Chaudhry (48) til TV2- nyhetene i 2009.

SVs profil er vel kjent. Partiet støtter Hamas, terrororganisasjonen som er valgt av palestinerne til å lede seg inn i fremtiden. På et eller annet tidspunkt dit har Hamas som stoppested på veien å jevne Israel og 5, 6 millioner jøder med sanden. Bakket opp av Syria og Iran.

Nå forbereder visepresident Chaudhry ydmykest å bryte Gazablokaden med båt, fortalte han et palestinsk fotballag under en omvisning på Stortinget, NRK Dagsreyen 6. august. Burde ikke Chaudhry heller satt kursen mot sitt korrupte og voldelige hjemland Pakistan? Der dør noen tusen landsmenn i flomvann uten at myndightene løfter mange fingrer for å hjelpe, skal vi tro norske medier. Et annet mål med en slik tur kunne også være å ta en prat med Taliban i området. En annen terrorgruppe som i årevis har drept uskyldige muslimske menn, kvinner og barn i fleng på torg og i moskeer med bilbomber og selvmordsbombere i og utenfor Pakistan.

Akhtar Chaudhry skal som visepresident være et ansikt utad – for hele Norge. Reisen til Hamas bør slik bli en reise ut av Stortingets presidentskap i uverdighet – før han drar til Gaza.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *