Krfs selvbestemte abort

Siden 1978 har minst 450 tusen aborter funnet sted ved norske sykehus. Utført av disipler med aner til gresk filosofi, selve det europeiske kulturgrunnlaget. Utviklingen er unntatt seriøs debatt; ansett som uklanderlig; politikkens og det norske folks store moralsk fremskritt på 1900-tallet.

Uten å komme i stemmeskifte har også moralens vokter Krf abortert seg selv fra moralen. Uten å skamme seg det aller minste. Snarere tvert om; partiet er beredt til å styre landet med hele dens abortlov inntakt! Maktutøvelse man jo har begått i mange regjeringer og Storting. Med foldete hender, riktig nok, men burde man ikke heller oppnevnt seg til evig opposisjon? Talt det aller svakeste individs sak – det vil si kimen til liv?

Å lede en regjering som administrerer 15 tusen aborter om året må jo fra partiets etiske utsiktspunkt være som å onanere på Stortingets balkong 17. mai.

Det gjelder å tjene Gud så man ikke ergrer Djevelen, skal det være ytret. Partiets skjeve gang på sperregrensen tyder på at noen er lite fornøyd med Krfs moralske utvikling. Det kan jo, som man skjønner, være hvem som helst av de to. Men hva er vel en abort mot en taburett. Særlig den høyeste.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *