Barns framtid

Regjering og interesseorganisasjoner ønsker all den arbeidskraft landet kan skaffe. Det gjelder å opprettholde overforbruk og overproduksjon. Hele folket i arbeid. For å få dette til måtte det største hinderet fjernes. Man bygget derfor barnehager til alle unger i rekordfart. Men nå må noe gjøres igjen!

Heldøgnsbarnehagen er rett rundt hjørnet, synes det som om. Det er nemlig dyrt å drive AS Norge. Skoler slås sammen. Gigantbarnehager bygges. Fødeavdelinger ved landets sykehus sentraliseres. Så hvorfor ikke plassere fødeavdelinger, barnehager og grunnskoler under ett tak og gjøre institusjonen til et heldøgnsforetak?

Ettåringene skal jo likevel også ut av huset. Så hvorfor ikke ta med nullåringene i samme slengen? Tenk på hva samfunnet vil spare mht av stress på morgenkvisten og om ettermiddagen. Endelig kvitt unger og bleiskift og leksehjelp og mas og kjas!

…og tenk på frihetsfølelsen som da endelig vil spres seg i befolkningen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *