Moral i fritt fall

Religiøs forbitrelse brer seg i og utenfor redaksjonene. NRK TV forbyr programledere å bære kors på jobben. Selv bitte små halsgropkors må vekk. Slike fordommer fører nemlig til sterkt ubehag; en draculisk kisteløs fortvilelse. Moralen er i fritt fall. Hos hvem vites ikke sikkert. Sosialister, hedninger og fritenkere står sterkt i Human-Etisk Forbund. En sekt på størrelse med Rødt som sammen med grupper innenfor islamske miljøer, har arbeidet intenst i årevis for å fjerne kristendommen fra vårt offentlige rom.

Vel, et sted skal man jo begynne. Det vil si fortsette. Alle religioner er like gyldige. Det står i lærebøkene. Vår humanistiske arv er stort sett revet ned fra veggene i skoler og barnehager. Slik vederstyggelighet påført barn og ungdom er i strid med menneskerettighetene, sa Strasbourg. Man framstilte det norske folk nærmest i moralsk forfall siden reformasjonen. Salmevers og andakt i klasserom? Grøss og fordervelse! Slikt må jo føre oss rakt ned i fortapelsen!

NRK og TV radio spiller daglig melodier tekstet med navn som Gud og Jesus. Korsene strømmer mot oss gjennom eter og teveruter i form og innhold! Gudstjenester og andakter hver morgen og søndager. Jula banker på dørene så det høres. Snart ringer jula ut i stedet for inn. Og kravet om at NRK må fjerne alle religiøse symboler fra sine sendinger.

Når blir det norske flagg forbudt på 17. mai?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *