Rødt antidemokrati

Partiet Rødt er ikke på vår side. Medlemmene drømmer om revolusjon og klasseløse samfunn. Vrangforestillinger man led under på 1970-tallet. Rødt er antidemokratisk og vil bryte opp Norges utenrikspolitiske sikkerhetsnett. Partiet vil likvidere vårt økonomiske system. Det som gir oss og Norge fremgang og velferd.

Hva har de fleste oversett eller glemt? Rødt har i sin adelskalender en ideologi som avlet 1900-tallets verste tyrannier tolket inn i Marx’ sosialisme. Forlenget til Sovjet-Unionen og Kommunist-Kina med despotene Josef Stalin og Mao Tse Tung i spissen. Pol Pot kompletterer bildet. På veien mot det klasseløse ble folket holdt i sjakk av angiveri, undertrykkelse, rendyrket terror og massemord. Selv etter Moskvaprosessene på trettitallet der millioner ble myrdet, falt europeiske «intellektuelle» og politikere til fote for «den nye tid» som skulle komme. Pekte fremover mot dagens jihadistiske islamisme.

Arbeidernes kommunistparti (AKP m-l), avlegger fra datidens SF nå SV og forløper til Rødt, så dagens lys på 1970-tallet. Mao var medlemmenes helt. Formenn besøkte despoten som byttet korn med våpenteknologi fra Sovjet-Unionen, mens millioner landsmenn sultet i hjel på landsbygda. På 1970-tallet visste vi ikke om terror og undertrykkelsen i øst, hevder lokale medlemmer i dag. Selvsagt visste de som vi.  Helt siden 1961 ble jo arbeidere fra øst skutt ved Muren når de flyktet til Vesten.

Einar Gerhardsen visste hva han talte om da han tok oppgjøret med kommunismen på Kråkerøy i 1948. Nasjonalsosialisme (nazisme), fascisme, kommunisme og islamisme er antidemokratiske ideologier avlet ved samme bryst; totalitarismen.

Å stemme Rødt den 11.september er å si nei til norsk demokrati.

 

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *