Lenke

Islamismen fester grepet; Fryktens våpen. Kampen om Europa vinnes sakte og sikkert først på det lokale planet i form av terror. Islam kan ikke utvises. Derfor vil denne totalitære politiske religion bare vokse seg stadig sterkere. Etter hvert ved politisk organisering i form av egne partier eller overtakelse av eksisterende. Organisering omkring et raskt voksende antall moskeer og offentlige og private utdanningsarenaer. Hvordan? Det hele står skrevet av tidligere ambassadør i Saudi-Arabia og på Balkan, Carl Schiøtz Wibye i boka «Terrorens rike – hvordan en voldelig sekt fra den arabiske ørken radikaliserte islam». Den tidligere diplomaten beskriver og påviser omhyggelig hvordan Saudi-Arabia har finansiert islamismens utbredelse etter at despotene der ble styrtrike på olje. I nærvær av den synlige utbredelse av islam i våre nærmiljøer; Skremmende aktuell lesing!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *